Oldalak: <123456>
Hírek - AKCIÓS körfűrészlapok! Csak a készlet erejéig!

AKCIÓS körfűrészlapok! Csak a készlet erejéig!



Kiváló ipari minőségű körfűrészlapok, most 20 %-kal kedvezőbb áron kaphatóak!

Tovább...

Hírek - Használt és új termékek verhetelen áron!

Használt és új termékek verhetelen áron!

Használt és új marószerszám, marógép, lapszabász, egyengető gép (abrihter), körfűrész, faipari gép, asztalos gépek, szalagfűrészgép, szalagfűrészlap, kombinált asztalos gép, abrikter, vastagoló, felsőmaró, faipari gépalkatrész, asztalosipari szerszámok, asztalosipari gépek, asztalos gyalugép, asztalos marógép, asztalos gép, asztalos porelszívó, faipari porelszívó, forgácselszívó, flexibilis cső, flexibilis tömlő és számos egyéb termék most verhetetlen AKCIÓS ÁRON kapható! Nézzen körül weboldalunkon!

Tovább...

Hírek - Forradalmian új ablakgyártó gépsorok a Woodmastertől

Forradalmian új ablakgyártó gépsorok a Woodmastertől

Az asztalosipar egyik legösszetettebb és a legnagyobb precizitást igénylő munkavégzése a nyílászárók gyártása. Ez fokozott odafigyelést igényel, hiszen nagyon sok múlik azon, hogy mennyire pontosan dolgozunk. Elég egy apró hiba és máris rengeteg energiát veszíthetünk, mivel a pontatlan nyílászáróknak csekély a hőszigetelése.
Kiváló nyílászárók készítéséhez precíz, megbízható gépekre és professzionális szerszámokra van szükség.
A Fa Elefánt Kft a 2011-es évben egy újfajta professzionális ablakgyártó gépsorral rukkolt elő, mely mindenki számára elérhető.
A gépsor 3 féle faipari gépből tevődik össze, egy négyoldalas profilozó gyalugépből, egy nagy teljesítményű profilozó marógépből – mely egy beépített légkivágó fűrészegységgel van ellátva – valamint egy ablakgyártó csapozó marógépből.

Tovább...

Hírek - Esztergagépek a megbízható európai gyártótól

Esztergagépek a megbízható európai gyártótól

A profi asztalosműhelyek elengedhetetlen része a Fa Elefánt Kft által forgalmazott európai gyártmányú Woodmaster faipari másoló faeszterga gépek.

A folyamatosan fejlődő világunkban egyre magasabbak a követelmények, az igények. Annak érdekében, hogy a Woodmaster gépek továbbra is versenyképesek, piacvezető legyenek, a gyár számos új fejlesztéssel, kiegészítővel és több extrával szerelte fel ezeket, hogy a munkavégzés még gyorsabb, még könnyebb és még tökéletesebb legyen.

Tovább...

Hírek - Egyedi célgépek, gépsorok az Önök igényei alapján

Egyedi célgépek, gépsorok az Önök igényei alapján

Cégünk elsősorban faipari gépek és szerszámok forgalmazásával foglalkozik.
A 2010-es évtől kapcsolatba kerültünk egy egyedi gépeket, gépsorokat gyártó céggel, mely egyedi igények szerint gyártja le a megrendelt gépeket.
Az egyik asztalosipari cég például gyerekágyakat készít, és ennek a gyártásához rendelt egy egyedi gépet, mellyel pillanatok alatt el lehet készíteni a terméket.
A képre kattintva megtekinthetik ezt a gépet működés közben!
Bárminemű sorozatban gyártott egyéni munkadarabhoz is rendelhető egyedi célgép, melynek a paramétereit a vevő adhatja meg.

Tovább...

Hírek - Új technológia, minőségi szerszámok, tavalyi árak!

Új technológia, minőségi szerszámok, tavalyi árak!

A 2011-es évben a Fa Elefánt Kft. által fogalmazott, Európa legnevesebb szerszámgyártó cégei által előállított Woodmaster szerszámok a legkorszerűbb számítógép vezérelt lézeres technológiával készültek, így a pontosság és precizitás a maximálisra emelkedett. A Woodmaster faipari gépek használatával pedig profi szintű munkavégzést eredményez.

Tovább...

Hírek - 2011-es fejlesztésű faipari gépek, tavalyi árak a Woodmasternél

2011-es fejlesztésű faipari gépek, tavalyi árak a Woodmasternél

A többi évekhez hasonlóan 2011-ben is nagyszabású fejlesztésekkel rukkolt elő a Fa Elefánt Kft. Az általuk forgalmazott Woodmaster faipari gépeknél illetve a szerszámoknál is szembetűnőek ezek az újítások, az áraik viszont ennek ellenére nem emelkedtek, sőt némelyik most a tavalyinál is kedvezőbb áron kapható.

Tovább...

Hírek - A 2010-es év legközkedveltebb gépe a Woodmastertől

A 2010-es év legközkedveltebb gépe a Woodmastertől

A 2010-es évben a Woodmaster által forgalmazott európai gyártmányú FS 32 N illetve az FS 41 N típusú kombinált faipari gyalugép nyerte el a legközkedveltebb gép címét.
Ezek a kiváló ár-érték arányú kombinált gépek messze az eladási lista élén zárták a 2010-es esztendőt.
Az európai gyártmány, a megbízhatóság, a precizitás, a könnyed, magas fokú, biztonságos munkavégzés mind-mind ezeknek a gépeknek a legfőbb jellemvonásai. De nézzük csak sorra ezeket az jellemvonásokat.

Tovább...

Hírek - Uniós gépek, tavalyi, kedvező áron a készlet erejéig!

Uniós gépek, tavalyi, kedvező áron a készlet erejéig!

Figyelem! Cégünk az idei év januárjában és februárjában még a tavalyi kedvező, akciós áron forgalmazza termékeit. A raktárunkon lévő termékekre 10-20-30%-os kedvezményt biztosítunk. Az akciós árak a készlet erejéig érvényesek, ezért érdemes még most megvásárolni ezeket a gépeket, mivel várhatóan ebben az évben sajnos jelentős drágulással kell számolni a gyengülő forint és az emelkedő költségek miatt.

Tovább...

Hírek - Bútorajtó gyártó szerszámok a megbízható Európai gyártótól

Bútorajtó gyártó szerszámok a megbízható Európai gyártótól

Magyarországon a legtöbb asztalos fő tevékenysége a bútorok és a nyílászárók gyártása, mivel ezekre van a legnagyobb kereslet. Minden lakásban találhatunk konyhabútorokat, szobabútorokat, melyek mind-mind különböző stílusban, egyedi formákban díszítik otthonunkat. A mai fejlődő világunkban egyre színvonalasabb és egyre különlegesebb bútorokra van igény.

Tovább...

Oldalak: <123456>