Kérjük, figyelmesen olvassa el az általunk javasolt kérdéseket, melyeket minden alkalommal érdemes megkérdezni, hiszen vannak olyan forgalmazók, akik csak a gép eladásával foglalkoznak, és figyelmen kívül hagyják az Ön érdekeit! 

 

A faipari gépeket megvásárlás előtt érdemes élőben is megtekinteni!

Sokszor előfordul, hogy a katalógus alapján megrendelt gép megérkezésekor csak részben, vagy egyáltalán nem hasonlít a katalógusban szereplő gépre

 

Mire kell figyelni:

- Milyen anyagból készült a gép?

Vannak olyan gépek is a magyar piacon, melyek kívűlről remekül néznek ki, de felépítésük nagyon egyszerű anyagokból készültek! Ezekkel vigyázni kell, mivel rövid életűre tervezték őket!

- Az eladó mennyi garanciát vállal a gépre?

Ez egy nagyon fontos kérdés. Mindíg meg kell kérdezni az eladótól! Továbbá a gép megvásárlásakor pecséttel és aláírással ellátott jótálási jegyet kell kérni!

- Szervízhálózat

Az egyik legfontosabb kérdés. Szervízünk az ország egész területére kiterjed. Cégünk igyekszik az esetleges meghibásodások minél előbb történő kijavítására. Mivel a faipari gépek rendszeres karbantartás mellett egy egész életre szólnak, ezért gondolni kell arra is, hogy a jótálási jegy lejárta után például 10 év múlva, valamilyen meghibásodás esetén a gépet forgalmazó cég biztosítja-e azt, hogy a meghibásodott alkatrészt be tudja szerezni.

 - Gépkönyv, Minősítési Tanúsítvány

Minden újonnan megvásárolt gépnek rendelkeznie kell részletes, magyar nyelvű kezelési útmutatóval, illetve Minősítési Tanúsítvánnyal, ellenkező esetben a munkavédelmi ellenőr nem engedélyezteti a gép további működését.

 

Érdemes megkérdezni:

- Van-e részletfizetési lehetőség?

Vannak olyan forgalmazók, köztük mi is, akik akár kamatmentes részletfizetési kedvezményt is adnak!

- Több gép, vagy több szerszám együttes vásárlásakor van-e további kedvezmény?

Cégünk további kedvezményeket ad több gép vásárlása esetén, ezért érdemes mindent egy helyet vásárolni. Készletünkön több mint 30 gép közül, illetve több mint 100 féle marószerszám közül választhat!