Profilmaró készletünk frissült!

Hírek - Profilmaró készletünk frissült!

A megrendelők gyakran kérnek bútorokra, kerítésekre és más faipari termékekre egyedi kialakítású, íves, hullámos, lépcsős, vagy éppen fogazott mintát, amely megkülönbözteti a számukra készült termékeket másoktól.

Ez a megkülönböztetés jogos igény, de nem mindig egyszerű a minta minden elemét különálló marószerszámokkal (pl. minden ívet külön félkör- vagy negyedkörmaróval) elkészíteni, ezért van szükség profilmaró szerszámokra, amelyek egyszerre több ívet is képesek belemarni a fába, egyedi méretekben és elrendezésben.

Új készletünkben ezek a szerszámok is megújultak. Több, eddig nem kapható profil is újra megjelent, az eddigiekhez képest változatlan, kedvező áron. Vásárlóink így sokféle elképzelésnek megfelelő, egyedi szerszámok segítségével tudják kielégíteni megrendelőik igényeit.

Tartós, jó minőségű szerszámaink vídiás vágóélei gyors, pontos és sima felületű marást tesznek lehetővé, a megrendelő igényeinek megfelelő minta szerint. Az így kialakított profil hosszú évtizedekig díszíti a fa felületet, és teszi egyedivé a faipari termékeket.

Egyes marószerszámaink különböző méretekben kaphatók, ezzel is növelve a fából kimarható minták változatosságát, és szerszámaink felhasználási körét. Így nincs több unalmas, egyenes vonal és szögletes sarkok, csak íves, hullámos, lépcsős vagy éppen fogazott mintájú, egyedi fa felületek. (További szerszámainkkal persze az egyenes marás is megoldható.)

Profilmaró szerszámaink vídiás kivitelben készültek, ezért a legtöbb faanyagra használhatók. Akár keményfára vagy MDF bútorlapra is képesek kiváló minőségben kimarni a megrendelő által kiválasztott mintát.

Marószerszámaink előnye a pontosság és a minta változatossága mellett a szerszámok tartóssága is, amelyre 1 év garanciát is vállalunk, de a vídiás vágóélek rendeltetésszerű használat mellett ennél tovább, több évig is kiváló minőségben képesek marni, a kiválasztott profiltól függetlenül. Ezzel is segítenek elérni, hogy a velük készített faipari termékek ne csak praktikusak, hanem egyediek, szépek, esztétikusak is legyenek.

Vevőinknek a számukra megfelelő szerszám kiválasztásában is szakértő segítséget nyújtunk. Legegyszerűbben személyesen, nyitvatartási időben, a 8200 Veszprém, Budapest út 54 szám alatti üzletünkben, de telefonos és e-mailes érdeklődésekre is készségesen válaszolunk.

A szerszámok nagy része Magyarországon kizárólag nálunk, a Fa Elefánt Kft-nél kapható.

A szerszámok megrendelhetők a 06-88 404-519 vagy 06-70 392-3234 telefonszámokon, az info@faelefant.hu és info@faipar.com e-mail címeken, vagy a woodmaster.hu webáruházban. Személyes vásárlásra is van lehetőség üzletünkben a 8200 Veszprém, Budapest út 54 szám alatt.


Képek:

Vissza a hírekhez