A 2010-es év legközkedveltebb gépe a Woodmastertől

Hírek - A 2010-es év legközkedveltebb gépe a Woodmastertől

A 2010-es évben a Woodmaster által forgalmazott európai gyártmányú FS 32 N illetve az FS 41 N típusú kombinált faipari gyalugép nyerte el a legközkedveltebb gép címét. Ezek a kiváló ár-érték arányú kombinált gépek messze az eladási lista élén zárták a 2010-es esztendőt. Az európai gyártmány, a megbízhatóság, a precizitás, a könnyed, magas fokú, biztonságos munkavégzés mind-mind ezeknek a gépeknek a legfőbb jellemvonásai. De nézzük csak sorra ezeket az jellemvonásokat.

Az európai gyártmány, megbízhatóság:

          A mai világban sajnos egyre több kétes minőségű távol-keleti gyártmányú gépek árasztják el az európai piacot. A kedvező áraik miatt ezek a gépek kecsegtetőnek tűnnek, de a legtöbb esetben pár éven belül, a garancia lejárta után olyan hibák is jelentkezhetnek, hogy annak javítása gazdaságtalan, így nem éri megjavítatni. Az alkatrész utánpótlás is problémákba ütközhet, hiszen annak beszerzése a távol-keletről rendkívül hosszú időt vehet igénybe, ami munkakiesést eredményez, illetve bizonytalan.Többen nyilatkoztak már, hogy a forgalmazók általában 1 év garanciát vállalnak ezekre a gépekre. 1 évig még úgy-ahogy lehet dolgozni a géppel, de általában másfél-két éven belül teljesen tönkremegy, és mivel már nem garanciális, a javítása vagyonokba kerülhet, így nincs értelme javítatni. A Fa Elefánt Kft által forgalmazott gépek, mivel az európai unió területén belül készülnek, rendkívül szigorú követelményeknek lettek kitéve, melyeken sikeresen átmentek. Cégünk 1 év + amennyiben nálunk végezték el az éves szervízelést (igényelhető), további 1 év teljes körű garanciát vállal a gépekre, illetve biztosítja azt, hogy minden géphez tartalék alkatrészeket biztosít az eladás után még 10 évig, illetve ha jelenleg nincs raktáron, azokat néhány napon belül beszerzi. Jelenleg az 1995-ben eladott kombinált gyalugépeinkhez is vannak raktárunkon alkatrészek, de szerencsére nagyon kevesen vannak olyanok, akik alkatrészért jönnek, hiszek ezek a gépek megbízhatóak, időtállóak, és szinte örökösnek mondhatóak!

A precizitás:

          A Woodmaster gépek az EU szabvány miatt a legszigorúbb követelmények alapján készültek. A masszív, robosztus faipari gépek a maximális pontosságot biztosítják, hiszen a stabil öntvény szerkezetnek köszönhetően a gépek a munkavégzés közben nem rázkódnak, nem rezonálnak be, ezáltal a beállítások nem állítódnak el, így a munkadarab a beállításoknak megfelelő pontos méretű, kiváló minőségűvé válik.

            Biztonságos munkavégzés:

          A biztonság a legfontosabb tényező a munkavégzés közben. Az Európai Unióban készült gépeknél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy azok megfelelő biztonságtechnikai felszerelésekkel legyenek ellátva. Az FS 32 N illetve az FS 41 N típusú kombinált faipari gyalugépek többféle ilyen biztonsági szerkezettel rendelkeznek. A különböző védőburkolaton, mint például a gyalutengely védőn, tokmányvédőn kívül a gépek számos, beépített mikrokapcsolókkal vannak felszerelve. Ezek a kapcsolók meggátolják a gép működését, ha valamelyik védőburkolat nincs a helyén, megelőzve ezzel a balesetet. A gépekre minden oldalra felszerelt vészleállító gomboknak és a motorféknek is nagy jelentősége van a balesetek megelőzésében, hiszen a vészleállító benyomásával az 5000 U/min fordulaton működő gyalukéstengely pillanatok alatt megáll.

Az ilyen és ehhez hasonló felszereléseknek és az elérhető árnak köszönhetően váltak ezek a gépek a legközkedveltebb, legkeresettebb gépekké.

            Ha Ön úgy dönt, hogy minőségi gépet vásárol, semmiképpen se hagyja ki a legkedvezőbb ár-érték arányú Woodmaster gépeket, melyeket megtekinthetnek a Fa Elefánt Kft. veszprémi üzletében, illetve interneten a www.faipar.com weboldalon.

Címünk: Fa Elefánt Kft. 8200 Veszprém, Budapest u.54. Tel: 0688/404-519, e-mail: info@faelefant.hu, web: www.faipar.com


Képek:

Vissza a hírekhez