2011-es fejlesztésű faipari gépek, tavalyi árak a Woodmasternél

Hírek - 2011-es fejlesztésű faipari gépek, tavalyi árak a Woodmasternél

A többi évekhez hasonlóan 2011-ben is nagyszabású fejlesztésekkel rukkolt elő a Fa Elefánt Kft. Az általuk forgalmazott Woodmaster faipari gépeknél illetve a szerszámoknál is szembetűnőek ezek az újítások, az áraik viszont ennek ellenére nem emelkedtek, sőt némelyik most a tavalyinál is kedvezőbb áron kapható.

            A már bevált, közkedvelt gépeknél az esztétikai szépülés mellett rengeteg apró fejlesztés történt annak érdekében, hogy még precízebben, még pontosabban segítse munkánkat. A Woodmaster vastagoló gyalugép például az újonnan beépített elektromos asztalemelő szerkezettel, századmilliméteres pontossággal állítható be a kívánt méretre. A gyár leginkább a gépek szerkezeti felépítésének megerősítésére fordított rendkívül nagy figyelmet annak érdekében, hogy nagyobb terheléseket is kibírjanak - például nagyobb átmérőjű vagy akár egyszerre több szerszámot is rátehessünk a marógépünkre – illetve a másik fő szempont, az időtállóság miatt.

Az időtállóság, mint fő szempont első hallásra nem tűnik lényegesnek a precizitás és pontosság mellett, de egy kicsit gondolkozzunk el ezen. Vásárolunk egy számunkra megfelelő pontos és precíz faipari gépet, melyet egyre jobban megismerünk és megszeretünk, ám az idő múlásával a mozgó és forgó alkatrészek kikopnak, a pontosság és a precizitás megszűnik, a sok javítgatás pedig rengeteg idegességgel és hatalmas költségekkel jár. Fontos, hogy a gépek, melyeket újonnan vásárolunk, időtállóak legyenek, hiszen az ilyen gépek ezen hibák kiküszöbölésére jöttek létre. Lényeges szempont, hogy a megvásárolt géppel legalább 10-20 évig is tudjunk dolgozni, olyan precizitással, mint ahogy azt az üzletből hazaszállítottuk. Ha esetleg valamilyen oknál fogva mégis úgy döntünk, hogy el szeretnénk adni, azt jó áron tudjuk értékesíteni. A Fa Elefánt Kft. által forgalmazott gépek a 2011-es fejlesztéseknek köszönhetően, most még precízebbek, még pontosabbak és rendkívül időtállóak, ezáltal értéktartóak is!

            A Woodmaster szerszámok minősége és kidolgozottsága is nagymértékben a pozitív irányban változott. A marófejek könnyített, de mégis kemény, kopásálló anyagból készültek, hogy gépünket a lehető legkisebb mértékben terheljék, illetve hogy szintén időtállóak legyenek. A kontraprofil késeknél, a hossztoldóknál, a bigézőknél rendkívül fontos szerepet játszik a pontosság, ezért ezeket a szerszámokat a lehető legmodernebb számítógép-vezérelt lézeres technológiával készítették a legszigorúbb európai uniós követelmények betartásával.

A számítógépes technika lehetőséget nyújtott, hogy számos kivitelben többféle újabb profilokkal bővüljön a kínálat is, melyek megtekinthetőek a Fa Elefánt Kft. veszprémi üzletében, illetve a cég weboldalán, a www.faipar.com oldalon.

            Címünk: Fa Elefánt Kft. 8200 Veszprém, Budapest u.54. Tel/fax: 0688/404-519, Mobil: 0620/944-4408, e-mail: info@faelefant.hu, web: www.faipar.com


Képek:

Vissza a hírekhez