Egyedi célgépek, gépsorok az Önök igényei alapján

Hírek - Egyedi célgépek, gépsorok az Önök igényei alapján

Cégünk elsősorban faipari gépek és szerszámok forgalmazásával foglalkozik.
A 2010-es évtől kapcsolatba kerültünk egy egyedi gépeket, gépsorokat gyártó céggel, mely egyedi igények szerint gyártja le a megrendelt gépeket.
Az egyik asztalosipari cég például gyerekágyakat készít, és ennek a gyártásához rendelt egy egyedi gépet, mellyel pillanatok alatt el lehet készíteni a terméket
A képre kattintva megtekinthetik ezt a gépet működés közben!


A videón jól látható, hogy a munkások gyerekágyhoz készítik az oldalfalakat. Az egyik munkás a gépbe helyezi a faanyagot, melyet a gép méretre vág, körbe lekerekíti az éleket, és furatokat készít, majd a másik munkás betölti az oldalfal köztes elemeit. A gép az elemeket beragasztózza, majd rápréseli a keretet, a szükséges helyeket összefogatja, és máris készen van a gyerekágy egyik oldala.

 

Bárminemű sorozatban gyártott egyéni munkadarabhoz is rendelhető egyedi célgép, melynek a paramétereit a vevő adhatja meg, így nagy tételben, rövid időn belül el tudja készíteni a termékeket, ezzel időt és munkaerőt takaríthat meg, hiszen ahogy az a videón is látható a gépek üzemeléséhez elegendő 1-2 ember is.

Keresse fel cégünket, mondja el elképzeléseit és kérjen ajánlatot az Ön egyedi gépére!


Képek:

Vissza a hírekhez