Forradalmian új ablakgyártó gépsorok a Woodmastertől

Hírek - Forradalmian új ablakgyártó gépsorok a Woodmastertől

   Az asztalosipar egyik legösszetettebb és a legnagyobb precizitást igénylő munkavégzése a nyílászárók gyártása. Ez fokozott odafigyelést igényel, hiszen nagyon sok múlik azon, hogy mennyire pontosan dolgozunk. Elég egy apró hiba és máris rengeteg energiát veszíthetünk, mivel a pontatlan nyílászáróknak csekély a hőszigetelése.
Kiváló nyílászárók készítéséhez precíz, megbízható gépekre és professzionális szerszámokra van szükség.
    A Fa Elefánt Kft a 2011-es évben egy újfajta professzionális ablakgyártó gépsorral rukkolt elő, mely mindenki számára elérhető.
A gépsor 3 féle faipari gépből tevődik össze, egy négyoldalas profilozó gyalugépből, egy nagy teljesítményű profilozó marógépből – mely egy beépített légkivágó fűrészegységgel van ellátva – valamint egy ablakgyártó csapozó marógépből.
Az ablakgyártás első lépése a faanyag pontos méretre gyalulása. A Woodmaster négyfejes gyalugépének köszönhetően nem csak egyszerű négy oldali gyalulást tudunk elvégezni, hanem a két oldalon, egyszerre profilokat is marhatunk. Az oldalsó tengelyek függőleges irányban fel és le, illetve előre és hátra is állíthatóak, így olyan funkciót töltenek be, mint 2 db asztali marógép.
    Ha mélyebb, nagyobb profilokat készítünk, szükségünk van egy precíz nagy teljesítményű profilozó marógépre. A Fa Elefánt Kft által forgalmazott európai gyártmányú ablakgyártó profilozó marógép kiválóan alkalmas erre a célra, hiszen a különösen megerősített marótengelyére akár 350 mm-es átmérőjű marószerszám is ráhelyezhető. A gép érdekessége még az is, hogy a marótengely után egy léckivágó fűrészegység is elhelyezkedik, így például a profilozás után egyből elkészíthetjük a beszegező lécünket is, így nem kell azt egy külön művelettel elvégezni, mellyel időt és energiát spórolhatunk. A precíz munkavégzést egy 6 kerekes 8 sebességes előtoló berendezés biztosítja.
    Ha elkészültünk a profilozással, utolsó lépésként a csapozás következik. A szintén európai gyártmányú Woodmaster csapozó marógép erre a legjobb választás. A masszív erős számszerkezet biztosítja a megfelelő stabilitást, a véglevágó fűrész a pontos méretet, és a nagy teljesítményű maró a precíz csapozást.
    Ezek a gépek együttesen egész Európában a kiváló ár-érték arány tekintetében verhetetlenek. Amennyiben Önök úgy döntenek, hogy ezeket a gépeket választják, garantáltan elégedettek lesznek, hiszen az eddigi vásárlók csak pozitív visszajelzést adtak.
A gépek megtekinthetőek a Fa Elefánt Kft. veszprémi üzletében, vagy a cég hivatalos weboldalán. Címünk: Fa Elefánt Kft. 8200 Veszprém, Budapest u.54. Tel: 88/404-519, e-mail: info@faelefant.hu

 


Képek:

Vissza a hírekhez