Oldalak: <123456
Hírek - Woodmaster segítség a könnyű és tökéletes munkavégzésért

Woodmaster segítség a könnyű és tökéletes munkavégzésért

Minden asztalossal előfordult már, hogy fűrészelésnél, egyengetésnél vagy marásnál a gép a munkadarabot egyszerűen kikapja az ember kezéből ezzel jobb esetben a munkadarab kárba vesztét vagy rosszabbik esetben sérülést, balesetet okoz. A Woodmaster most ebben nyújt segítséget, hogy az asztalosok a lehető legbiztonságosabban és legkönnyebben végezhessék el a munkájukat.

Tovább...

Hírek - Gondtalan munkavégzés gyorsan és könnyedén

Gondtalan munkavégzés gyorsan és könnyedén

Ugye Önök sem szeretnek egyetlen munkadarabbal 10-20 perceket bajlódni. A legtöbb asztalosműhelyben a munkadarab legyártása a gyalulással kezdődik. Az anyagot először meg kell egyengetni, hogy kapjunk egy sík felületet, majd egy vezető segítségével ki kell alakítani egy derékszöget, hogy ezután a vastagoló gyalugépen a kívánt méretre tudjuk alakítani. Ha már a munkadarab minden oldalát a kívánt méretre meggyalultuk, akkor kezdhetjük meg a marógéppel történő megmunkálást, mely lehet ablakprofilozás, bigézés, lambéria készítés, vagy számos egyéb műlevelet.

Tovább...

Hírek - Művészi faesztergálás otthon könnyedén

Művészi faesztergálás otthon könnyedén

Az elmúlt időszakban egyre nagyobb érdeklődés van a faesztergával készített díszes korlátelemek iránt. A nagyobb Hipermarketekben is kaphatóak ilyen korlátelemek, de a választék elég csekély, így sok helyen láthatunk teljesen azonos elemeket.

A Fa Elefánt Kft. 3 féle másoló faeszterga gépet is forgalmaz, melyek segítségével korlátlan lehetőségek tárulkoznak elénk, csak az asztalos kreativitásán múlik a díszes munkadarab.

Tovább...

Hírek - Élzárás otthon mesterfokon

Élzárás otthon mesterfokon

A XXI. század asztalosainak már nem csak álom az élzáró gép, hiszen már bárki számára elérhető!
Mivel minden asztalosnak más-más igényei vannak, ezért a Fa Elefánt Kft. ebben az évben 3 új típusú élzáró géppel bővítette termékpalettáját, hogy minden igényt kielégítsen. A cég a veszprémi telephelyén több alkalommal is rendezett gépbemutatókat, ahol a vásárlók megtekinthették ezeket a gépeket működés közben. A gépek bemutatását nagy siker koronázta. Számos asztalosnak keltette fel a figyelmét az elérhető áron kapható, egyenes és íves munkadarabok élzárására egyaránt alkalmas berendezések.

Tovább...

Hírek - Kifinomult famegmunkálás, csiszolástechnika

Kifinomult famegmunkálás, csiszolástechnika

A famegmunkálás elengedhetetlen része az összeállított munkadarab csiszolása, a festéshez, pácoláshoz, lakkozáshoz előkészítése. A Fa Elefánt Kft tárházában a számos faipari gép mellett többféle csiszológép is fellelhető. Egyaránt megtalálhatóak szalagcsiszológépek és élcsiszológépek is, melyek az Európai Unió területén készültek, így biztosítható a minőség.

Tovább...

Hírek - Vastagolók Európai garanciával

Vastagolók Európai garanciával

Az asztalosipar elengedhetetlen részei közé tartoznak a faipari egyengető és vastagoló gyalugépek. Legtöbb asztalos fűrészüzemektől, vagy különböző fateleptől vásárolja meg a munkájához szükséges faanyagot, melyeket kisebb nagyobb mértékben a végterméktől és a minőségtől függően meg kell munkálni. A famegmunkálás első fázisa az egyengetés, és a vastagolás. Ez egy nagyon fontos munkafolyamat, mivel ha pontatlanul végezzük el a gyalulást, az hibás végtermékhez vezethet, ezért a gyalugép vásárlásánál különösen oda kell figyelni, hogy a gép mennyire pontos, precíz és megbízható.

Tovább...

Hírek - A jövő kombinált gyalugépei megérkeztek!

A jövő kombinált gyalugépei megérkeztek!

A júniusi hónapban bemutatkoznak a Fa Elefánt Kft. által forgalmazott Woodmaster egyengető-vastagoló kombinált gyalugépek, melyeket méltán nevezhetjük a jövő gépeinek.

Tovább...

Hírek - Dönthető tengelyű marógépek Európából

Dönthető tengelyű marógépek Európából

Az Európai Unió területén belül gyártott faipari gépek a legszigorúbb követelmények, előírások betartásával készülnek. Eme követelmények garantálják, hogy ezek a gépek tökéletesen megfelelnek mindazoknak, akik a nagyfokú precizitást, a minőségi, gyors munkavégzést részesítik előnyben, mindezt a legnagyobb odafigyeléssel és a biztonságos munkakörülmény megteremtésével.

Tovább...

Oldalak: <123456